تعهد نامه
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌ی اتانولی گیاه برزا (Johernia aromatica) بر میکروارگانیسم‌های استافیلوکوکوس‌اورئوس، اشرشیاکلی، کلستریدیوم‌پرفرینجنس و مخمر کلویورومایسس‌مارکسیانوس

آرام سلیمی؛ فردین میراحمدی

دوره 10، شماره 3 ، آذر 1403، ، صفحه 25-38

https://doi.org/10.22038/jreh.2024.25293

چکیده
  زمینه و هدف: استفاده از خواص ضدمیکروبی گیاهان دارویی می تواند اثرات ضدمیکروبی قابل‌ملاحظه ای داشته  باشد. از این‌رو پژوهش کنونی با هدف بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌ی اتانولی گیاه برزا بر میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس  اورئوس (گرم مثبت)، اشرشیاکلی (گرم منفی)، کلستریدیوم پرفرینجنس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس انجام شد. مواد ...  بیشتر

بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه کنار بر روی پاتوژن‌های غذازاد

علی طولابی؛ ناصر تربتی زارع؛ یاسان کاظم زاده؛ حمید سرحدی؛ ابوذر رئیسوند؛ ضیاالدین بنیادی

دوره 7، شماره 4 ، اسفند 1400، ، صفحه 373-380

https://doi.org/10.22038/jreh.2022.61946.1463

چکیده
  سابقه و هدف: امروزه به دلیل خطرات ناشی از نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی روشهای جایگزین و بی خطر مانند استفاده از عصاره طبیعی گیاهان طبیعی افزایش یافته است، مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره میوه کنار بر روی چهار باکتری غذازاد سالمونلا، شیگلا، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس انجام گرفت.مواد و روش ها : عصاره میوه کنار ...  بیشتر