1. ارزیابی آگاهی ، عملکرد و نگرش بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مراکز خدمات غذایی استان کرمانشاه در زمان شیوع همه گیری بیماری کووید 19

مرجان تیموری یگانه؛ لیلا تیموری یگانه

دوره 7، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 292-300

چکیده
  زمینه و هدف: .از آنجا که تهیه و توزیع مواد غذایی بهداشتی در مراکز خدمات غذایی مهم ترین نقش را در پیشگیری و ابتلای بیماری های منتقله از مواد غذایی دارد.  مطالعه حاضر با هدف ارزیابی آگاهی، عملکرد و نگرش بهداشت و ایمنی مواد غذایی مراکز خدمات غذایی استان کرمانشاه در زمان شیوع همه‌گیری بیماری کووید-19 انجام شد.مواد و روش‌ها: در این مطالعه ...  بیشتر

2. بررسی رفتارهای پیشگیری کننده از کرونا بر اساس الگوی اعتقاد بهداشتی

لیلا تیموری یگانه؛ حسن کرمی

دوره 7، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 183-190

چکیده
  زمینه و هدف: بیماری کووید-۱۹ که به ‌شکل عمومی به آن کرونا نیز می‌گویند، یک بیماری‌ عفونی حاد تنفسی است که بر اثر یک نوع جدید از خانواده کرونا ویروس­ها به‌نام  Covid-19ایجاد می‌شود. این ویروس، دستگاه تنفس را تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند با سردرد و تب نیز همراه باشد و تا چند روز به‌طول می‌انجامد. مطالعه حاضر با هدف بررسی الگوی ...  بیشتر