تعهد نامه
داوطلبان سلامت به عنوان ناظران بهداشت محیط در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در اپیدمی کووید-19

سحر زمانی اهری؛ مرادعلی زارعی پور

دوره 6، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 295-298

https://doi.org/10.22038/jreh.2021.54685.1390

چکیده
  نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی به‌منظور حفظ سلامت استفاده‌کنندگان از این مراکز بر عهده بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور می‌باشد. بازرسی و کنترل صحیح این مراکز، نقش مؤثر و بسزایی در پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های واگیر دارد و باعث حفظ سلامت افراد جامعه می‌شود. بنابراین جهت پیشگیری ...  بیشتر