تعهد نامه
بررسی آلودگی باکتریایی و قارچی در یخچال های خانگی

نفیسه سرابی مهاجر؛ مریم سرخوش؛ علی اصغر نجف پور؛ حسین علیدادی؛ سیما بریدکاظمی

دوره 8، شماره 3 ، آذر 1401، ، صفحه 259-266

https://doi.org/10.22038/jreh.2022.68355.1555

چکیده
  زمینه و هدف: مصرف کنندگان اغلب فکر می‌کنند مواد غذایی وقتی در یخچال‌هایی با دمای 4 درجه سانتی‌گراد نگهداری می-شوند، بی‌خطر هستند. با این حال، غذا هنوز هم می‌تواند فاسد شود و بیماری‌های ناشی از غذا را که یکی از مهمترین چالش‌های بهداشتی هستند ایجاد کنند. مطالعه حاضر با هدف بررسی آلودگی‌های باکتریایی و قارچی در یخچال‌های خانگی انجام ...  بیشتر