تعهد نامه
داوطلبان سلامت به عنوان ناظران بهداشت محیط در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در اپیدمی کووید-19

سحر زمانی اهری؛ مرادعلی زارعی پور

دوره 6، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 295-298

https://doi.org/10.22038/jreh.2021.54685.1390

چکیده
  نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی به‌منظور حفظ سلامت استفاده‌کنندگان از این مراکز بر عهده بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور می‌باشد. بازرسی و کنترل صحیح این مراکز، نقش مؤثر و بسزایی در پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های واگیر دارد و باعث حفظ سلامت افراد جامعه می‌شود. بنابراین جهت پیشگیری ...  بیشتر

بررسی حجم فعالیت های حوزه ی بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی: کاربرد یک مدل مطالعه کار و زمان

رسول علی نژاد؛ مهدی یوسفی؛ حسین ابراهیمی پور؛ علی تقی پور؛ امین محمدی

دوره 6، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 182-192

https://doi.org/10.22038/jreh.2020.47247.1357

چکیده
  زمینه و هدف: یکی از مهم ترین حلقه های ارتباط دهنده بین کاهش هزینه های سازمانی و حفظ کیفیت خدمات ارائه شده در آنها استفاده از مدل های مناسب برای مدیریت عملکرد کارکنان است؛ استفاده از این مدل ها می تواند باعث افزایش بهره وری کارکنان شود. بنابراین این مطالعه با هدف بررسی حجم فعالیت های حوزه ی بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی انجام شد. ...  بیشتر

مقایسه و اولویت بندی روش های مختلف بی خطرسازی پسماندهای عفونی

جواد ترکاشوند؛ مهدی فرزادکیا؛ احمد جنیدی جعفری؛ محسن حیدری؛ احمد قلخانباز

دوره 5، شماره 3 ، آبان 1398، ، صفحه 194-204

https://doi.org/10.22038/jreh.2019.41016.1310

چکیده
  زمینه و هدف: روشهای متعددی برای مدیریت پسماندهای عفونی که دارای پتانسیل خطر سلامت و محیط زیست است وجود دارد که در ایران نگرشهای مختلفی به آنها وجود دارد. هدف مطالعه حاضر بررسی این نگرش ها و معرفی اولویت های متخصصان بهداشت محیط در بی خطرسازی پسماند عفونی میباشد. مواد و روش ها: برای انجام این مطالعه یک پرسشنامه تهیه شد و نظرات متخصصان ...  بیشتر