تعهد نامه
ارزیابی ریسک سلامت انسان در مواجهه با نیترات ناشی از مصرف سبزیجات عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه

ساره نظامی؛ اکرم فاطمی

دوره 7، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 164-174

https://doi.org/10.22038/jreh.2021.58013.1431

چکیده
  زمینه و هدف: مصرف بیش از حد کود­های نیتروژنی سبب تولید سبزیجات با غلظت بالای نیترات می­گردد. بالا بودن غلظت نیترات در محصولات تولیدی باعث انواع بیماری­ها به‌خصوص تولید ماده سرطان‌زای نیتروز آمین در بزرگسالان می‌گردد. به‌دلیل افزایش بیماری­های سرطانی و غیرسرطانی ناشی از مصرف مواد غذایی حاوی نیترات بالا، ارزیابی دقیق و جامعی ...  بیشتر