1. بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره متانولی میوه کنار بر روی پاتوژن‌های غذازاد

علی طولابی؛ ناصر تربتی زارع؛ یاسان کاظم زاده؛ حمید سرحدی؛ ابوذر رئیسوند؛ ضیاالدین بنیادی

دوره 7، شماره 4 ، اسفند 1400، ، صفحه 373-380

چکیده
  سابقه و هدف: امروزه به دلیل خطرات ناشی از نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی روشهای جایگزین و بی خطر مانند استفاده از عصاره طبیعی گیاهان طبیعی افزایش یافته است، مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره میوه کنار بر روی چهار باکتری غذازاد سالمونلا، شیگلا، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس انجام گرفت.مواد و روش ها : عصاره میوه کنار ...  بیشتر