تعهد نامه
بررسی وضعیت بهداشتی نانوایی های شهر ساوه با توجه به همه گیری ویروس کرونا در سال 1399

ریحانه شاه محمدی؛ طیبه رسوله وندی؛ حسین آذرپیرا

دوره 7، شماره 1 ، تیر 1400، ، صفحه 77-86

https://doi.org/10.22038/jreh.2021.56456.1413

چکیده
  چکیدهزمینه و هدف : تغذیه سالم، در دستیابی به توسعه پایدار و غلبه بر بیماری همه­گیر کووید-19 نقش کلیدی دارد. در بیشتر کشورهای با درآمد کم و متوسط​​، شرکت­های کوچک و مخصوصاً تهیه‌کنندگان سنتی مواد غذایی نقش اساسی در زنجیره­های تأمین غذا و در نتیجه تأمین امنیت غذایی و تغذیه­ای دارند.مواد و روش ها: چک‌لیستی با 113 سؤال که شامل 57 سؤال ...  بیشتر

بررسی غلظت نیترات، نیتریت و سایر پارامترهای فیزیکوشیمیایی منابع آب شرب شهر ساوه در سال 97

حسین آذرپیرا؛ طیبه رسوله وندی؛ رحیم عالی؛ امیر حسین محوی؛ محمد امین قربانپور؛ حانیه مرادی؛ علی عطا ملکی؛ مریم صادقی پور؛ زهرا سرلک

دوره 4، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 140-145

https://doi.org/10.22038/jreh.2018.33436.1232

چکیده
  چکیده زمینهو هدف:پارامترهای کیفی آب شرب مانند غلظت نیترات، نیتریت، سولفات، کل جامدات محلول، سدیم، منیزیم، فلوراید، سختی کل و هدایت الکتریکی می‌توانند نقش مهمی در منابع آب زیرزمینی ایفا کنند و عمدتاً با کشاورزی، مناطق دفع زباله و فاضلاب مرتبط هستند. مطالعه حاضر با هدف تعیین این پارامترها در استفاده از منابع آب زیرزمینی شهر ساوه ...  بیشتر